LVIAS-suunnittelu

Tarjoamme kattavaa ja laadukasta LVIA-suunnittelua hankkeen kaikkiin vaiheisiin teollisuus- rakennuksista asuinrakennuksiin. Normaalin LVIA-suunnittelun eli lämmitys-, jäähdytys-, lämmöntalteenotto-, rakennusautomaatio-, vesi- ja viemärijärjestelmien lisäksi suunnittelemme myös erikoisjärjestelmiä.

Erityisosaamisemme on suuntautunut teollisuusrakennuksiin, jotka vaativat erityisjärjestelmien, kuten paineilma-, vakuumi-, höyry-, lauhde-, kaasu-, öljy-, kemikaali-, palonsammutus-, savunpoisto-, teollisuusilmanvaihto- ja alueputkistojärjestelmien suunnittelua. Tarjoamme myös prosessin apujärjestelmien, kuten pölynpoisto-, kuumaöljy- ja polttoainejärjestelmien suunnittelua.

Suunnittelutoimistomme tekee yhteistyötä tarkkaan valikoitujen alikonsulttitoimistojen kanssa, jotka tarjoavat sähkö-, tele-, rakennus-, turva- ja hälytyssuunnittelua.

Käytössämme ovat viimeisimmät AutoCad pohjaiset MagiCad 3D-suunnittelu ja mitoitusohjelmistot, joilla pystymme tuottamaan nykyaikaisia suunnitelmia ja 3D-mallinnuksia.

Toimistollamme on käytössä ISO9001:n perustuva laadunhallintajärjestelmä.

Valvonta- ja projektinjohto

Valvonta- ja projektijohto

Yrityksemme tarjoaa kattavia LVI-valvonta- ja projektinjohtopalveluja erilaisissa rakennusprojekteissa. Panostamme valvonnassa ja projektinjohdossa laatuun sekä valvomme asiakkaamme etuja.

Monipuolisten ja vaativien suunnittelukohteidemme takia pystymme valvomaan sekä johtamaan projekteja vaativimmissakin kohteissa.

Hankesuunnittelu ja kustannusarviot

Hankesuunnittelu ja kustannusarviot

Pitkän LVIA-alan kokemuksemme ansiosta pystymme tuottamaan kattavia hankesuunnitelmia ja realistisia kustannusarvioita, jotka ajavat asiakkaamme etuja.

Asennustapatarkastus ja toimintakokeet

Asennustapatarkastus ja toimintakokeet

Tarjoamme LVIA-asennustapatarkastuksia ja toimintakokeita niin teollisuusrakennuksiin kuin asuinrakennuksiinkin.
Monipuolisten suunnittelukohteidemme takia pystymme suorittamaan vaativia asennustapatarkastuksia sekä toimintakokeita.

Energiaselvitykset ja kuntoarviot

Energiaselvitykset ja kuntoarviot

Tarjoamme energiaselvityksiä uudisrakennuksiin sekä nykyisiin rakennuksiin.

Pitkän LVIA-alan kokemuksemme takia pystymme tekemään laadukkaita rakennuksien kuntoarvioita teollisuusrakennuksista asuinrakennuksiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä soittamalla numeroon (09) 142 122
tai alla olevalla lomakkeella.